Dr. Dicsőfi Sándor Zsolt, fogorvos, Miskolc

Dr. Dicsőfi Sándor Zsolt

Making the future

smylist professional

A Smylist Professional mosolytervező szoftver segítséget nyújt az Ön egyéniségéhez legjobban illő mosoly kiválasztásában. Az Önről készült digitális arcfotóba több mint 60.000 fogkonfiguráció illeszthető be, amit CD-re, pendrive-ra elmenthetünk és Ön a kezelés megkezdése előtt a saját arcán - akár otthon is - hozzátartózóival együtt tanulmányozhat.

Kép kiválasztása a tervezéshez - Dr. Dicsőfi Sándor Zsolt, fogorvos, Miskolc Mosolytervezés - Ajak kontúr kijelölése - Dr. Dicsőfi Sándor Zsolt, fogorvos, Miskolc Mosolytervezés - A kipróbált variációk egyike - Dr. Dicsőfi Sándor Zsolt, fogorvos, Miskolc

A tervezett mosoly összehasonlítása a jelenlegi állapottal - Dr. Dicsőfi Sándor Zsolt, fogorvos, Miskolc A tervetett fémmentes kerámiapótlások a munkamintán - Dr. Dicsőfi Sándor Zsolt, fogorvos, Miskolc Az elégedett páciens - Dr. Dicsőfi Sándor Zsolt, fogorvos, Miskolc

Így Ön a mosolytervező szoftver segítségével lehetőséget kap a várható munka kezelés előtti megtekintésére. A Smylist által elismert "Mosoly specialisták" listája erre a linkre kattintva tekinthető meg.

A tervezés következő lépése egy 3 dimenziós gipsz-viasz modell készítése (wax up). A tanulmányi minta alapján mélyhúzásos technikával egy átlátszó sablont készítünk, amit fogszínű műanyaggal megtöltünk és az Ön fogaira illesztünk. Így az elképzelés szerinti formavilágot úgy tekintheti meg a saját szájában, hogy bármilyen visszafordíthatatlan beavatkozás történt volna a fogain. Ezt az ideiglenes fogművet (mock up) akár napokig hordhatja, vagy barátainak, családtagjainak megmutathatja.

Amennyiben Ön elégedett a megtervezett mosolyával, akkor ezek alapján a következő lehetőségek valamelyikét, vagy ezek kombinációit felhasználva elkészítjük a végleges helyreállítást.

  1. Recontouring technika

    Ezt egy minimálinvazív beavatkozás, ami a fogak kontúrozásával polírozásával járó technika érzéstelenítés nélkül.

  2. "Natural layering concept" - direkt felépítéses technika

    Szintén minimálinvazív technika, fogszínű kompozitanyagok segítségével zárhatjuk a fogak közötti réseket, pótolhatjuk annak hosszát. Kitölthetjük a fogak közötti sötét "háromszögeket", és eltüntethetjük a fogakon lévő foltokat.

  3. Veneerek (héjak), lumineerek, fémmentes porcelánkoronák

  4. Fémkerámia hídmunkák, teljes fogpótlások, kombinált fogpótlások, implantátumok